En ny bloggare är född!

Jaha, så var det även min tur att ta mig an den nya tekniken och på allvar bli en av surfarna på nätet. Får väl se om det blir en hit eller om jag kommer att tycka att det kräver alltför mycket tid. Kan säkert ta några extra minutrar så här i början innan jag kommit in i "rutinerna".

OL-STATUS
Vad gäller mitt tränande och tävlande så har det varit en blandad kompott under vårsäsongen. I helgen avslutade jag tävlingsperioden med Leksands elitserie och Siljanskavlen och framåt väntar en hård träningsperiod liknande vinterträningen för att komma i gott slag till de större sammandrabbningarna framöver: Världscupen i Finland, Världscupen i Norge, O-ringen och om allt går enligt planen förstås VM i Ukraina i augusti!

Resultaten 2007 har varit ganska goda med bronset på NOC långdistans som det jag värdesätter främst. Till denna medalj kanjag även lägga ett SM-silver i Ultralångdistans, 4:a på SM sprint samt en fjärdeplats på elitserien i Leksand. Tyvärr har det funnits några mörkerprestationer också, vilket Blekingehelgen var ett tydligt exempel på. Hade en fin fysisk form då men lade inte tillräcklig vikt vid tekniken. Dessa tävlingar var tunga att bearbeta mentalt men jag försökte vända motgång till framgång för att prestera på 10-mila. Tyvärr satte en sjukdomsperiod stopp för deltagande i såväl Eskilstunasprinten som 10-mila och min uppladdning för NOC var inte enligt planen. Nu är jag dock fit for fight igen och tar nya tag.

image1

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej hej, sandra skoglund här, vet inte om du minns mig men, kan ju säga hej i alla fall. Läser om dig i tidningen titt som tätt.

2007-05-14 @ 14:26:01
URL: http://sansko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0