Svenskt midsommarväder i norska fjälltrakter

image14Några av grabbarna har varit duktiga och snickrat ihop en midsommarstång åt oss men än har vi inte tagit oss ut i regnet och dansat små grodorna...

Det är typiskt svenskt midsommarväder här i norska Bykle. Såg ganska lovande ut under förmiddagen då solen faktiskt var på väg att bryta igenom några gånger. Tyvärr så segrade regnmolnen och lagom till start för de "vanliga" klasserna i o-festivalen så öste regnet ned. Har själv varit ute på en löptur men ägnar nu tiden åt att invänta starten, vilken för min del sker 19.31 ikväll. Hoppas för arrangörens och publikens skull att regnet avtar framöver för det verkar bli spännande tävlingar här i sluttningen strax ovanför hotellet. Vi bor nämligen ett stenkast från TC och det innebär att vi inte är tillåtna att röra oss speciellt mycket utanför byggnaden.
Har ägnat någon timma åt att se den gamla klassikern "Vi hade i alla fall tur med vädret" men nu känns det som att lite frisk luft vore på sin plats för att jag inte ska slöa till alltför mycket. Kanske blir något varv kring stången ändå ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0